Blue Flower

На 2.3.2019 г  в БУ "Дунав" стартира курс по рисуване  под ръководството на Александър Павлов, завършил „Педагогика на изобразителното изкуство“ в в Югозападен университет „Неофит Рилски”.
Курсът се провежда всяка събота от 13.10 до 14.10 ч.в Pfarrzentrum St. Franziskus, Neubauzeile 68, 4030 Linz в рамките на един учебен час.

Ето и визитката на нашия прекрасен нов учител:

 

………………………………

.
Скъпи родители,

Позволете ми да се представя. Казвам се Александър Симеонов Павлов, на 33 години, от Благоевград.
Още от малък изразявам чувствата и мислите си в рисунки. На 11- годишна възраст моите родители ме записаха на уроци по рисуване. На 14- годишна възраст вече бях сигурен, че искам да овладея техниките на акварел, графика, живопис, сюрреализъм и дърворезба. Приеха ме в хуманитарна гимназия „Св.Св. Кирил и Методий” с профил „Изобразително изкуство“. В продължение на 5 години изучавах техниките на горе споменатите стилове и участвах в редица изложби и състезания.

Продължих образованието си в Югозападен университет „Неофит Рилски” със специалност „Педагогика и обучение на изобразителното изкуство“. В проведените ми практики главната цел за мен беше да покажа на децата как да изразят тревогите,мислите си и да развият своето въображение на лист хартия и чрез анализ, да помогна на родителите им да ги разберат.

Завърших висшето си образование и с радост бих работил с деца, на които да споделя своя опит и умения.

С уважение:
Александър Павлов

 

 

 Снимки от първия час по рисуване: